Paniek!
Door: Priscilla
Blijf op de hoogte en volg Prisilla
25 Augustus 2010 | Vietnam, Hanoi
Ik heb nog wat geld en anders kan ik het gelukkig van die andere meiden lenen. Ook gaan we nog kijken bij een grote bank of ik daar mijn pinpas kan gebruiken.
Verder heb ik mijn nederlandse simkaart niet meer, watn die zat dar ook in. Dus daar kunnen jullie niet meer naar smse! Ik heb een sim kaart van hier en het nummer is: +841276063687.
Waar was ik verder gebleven...we zouden naar Halong Bay gaan maar vanwege storm is dat niet doorgegaan. Gisteren hebben we een city tour in Hanoi gehad en zijn we naar het ho chi minh masoleum geweest en naar de temple of literature. Erg interessant om te zien. 's middags hebben we vietnamese lessen gehad. het is erg lastig maar ik denk dat het redelijk gaat als ik genoeg oefen. het was een leuke dag.
Vandaag waren we vrij in de ochtend en ben ik met Nele en Julia naar verschillende dingen in hanoi geweest. we zijn naar een groot lake geweest, een brug en de french district van hanoi. Erg leuk om allemaal te zien.
's middags hebben we nog een beetje viatnemese les gehad. daarna hebben we gepraat over het project. En we moeten met zijn tweeen gaan, dus ik heb afgesproken dat ik met Anne ga (wat zij op dit moment nog niet weet haha, maar ik ga haar zo mailen hierover) Ik weet nu nog niet welk project dat wordt, omdat ik dat met Anne overleggen moet en met de andere duitse meiden. Wellicht wordt het het project in Hanoi, waar ik jullie later meer over zal vertellen.
ik wou vandaag ook foto's plaatsen, maar door alle stress ben ik het kabeltje vergeten, dus die houden jullie nog tegoed! Sorry, vooral voor moeders die mij extra fotoruimte heeft gegeven.
En het gaat verder prima met me, vooral als de paniekfase voorbij is. Morgen gaan we naar halong bay...zo daar kom ik vast tot rust.
Liefs
25 Augustus 2010 - 14:09
Tessa:
Sjonge jonge meid, zit niet mee!
Gelukkig dat t grotendeels nu opgelost is.
Heel veel succes daar!
Ik ga snel lesgeven! (gaat hier allemaal gewoon door)
25 Augustus 2010 - 14:18
Cynthia:
Amai das schrikken dat je portomonnee gestolen is maar als ik goed begrijp zat je pinpas er gelukkig niet in.
Hoop dat er voor de rest niks tegen zal gaan zitten.
En leuk joh dat je samen een project gaat doen met Anne ook al weet zij het nog niet ;)
25 Augustus 2010 - 14:25
Prisilla Van Rijsbergen:
Oh ja sorry zusje...was wel jou portemonnee ;)
ik was trouwens vergeten dat ik hier Mai heet...nam van een bloem. voor de viatnamezen is priscilla veel te moeilijk -
25 Augustus 2010 - 15:28
Pa:
hoi priscilla wat pech wat lees over je pasje enzo,maar gelukkig heb alles geblokkerd.en heb verlopige nu nr,dus hopelijke keer de rust snel terug ps als moet zograag bij srpingen voor wat geld ,en als dan via daar !help graag hoor.en gelukkkige zo te lezen pak je de draad toch weer op ,blijf dat wel doe he priscilla .vrolijk door gaan met leven ,MAAR PAS GOED VERDER OP JE SPULLEN .grtjes pa liefs -
25 Augustus 2010 - 15:51
Mau:
Hey hey,
Sjeeminee, je bent er net en meteen is je portomonnee gestolen! Lekker begin..
Halong bay..klinkt nice!! Geniet daar maar idd!
XXX -
25 Augustus 2010 - 16:53
Ma:
Sjemig zeg, phoe hee. Thuis van me werk, meteen pjoeter aan om te kijken of er bericht van jou is, en ja hoor. Gelukkig dacht ik, tot ik begon te lezen. Wat een k*tzooi zeg. Maar goed, als ik verder lees dan zie ik dat het zover gelukkig toch weer is opgelost, en Mai(hahaha,leuke naam joh) toppie van je dat je na al dat gedoe toch weer de moed heb om verder te gaan en te genieten. Probeer dat zo vol te houden joh.
En hartstikke leuk dat je je project samen met Anne kan gaan doen waarschijnlijk. En die foto's, joh, dat komt wel en weet je, veel belangrijker is dat het goed gaat met jou!!!
Heel veel liefs van je Ma
25 Augustus 2010 - 18:04
Jojo's En Thijmen:
Hoi Mai,
Als we het dan toch in stijl houden ;) Echt *piep* zeg, maar gelukkig had je wel wat dingen apart van elkaar gehouden... een geluk bij een ongeluk....
Toch nog veel plezier. Hopelijk laat het je niet de pret drukken.
liefs ons -
25 Augustus 2010 - 20:08
Oma:
oei dat was schrikken ma belde me op om te vragen of ik de mail al gelezen had datwas dus niet zo toen ma t uitgelegd had ben ik eerst gaan lezen hoop verder dat je geen pech meer zult hebben grtjs opa en oma -
25 Augustus 2010 - 20:33
Cynthia:
oei oei mijn portomonnee nog wel:O nu heb ik er nog maar elf haha maak niet uit joh is maar een portomonnee de rest is erger maar wel allemaal geregeld;)
xxx je zusje -
26 Augustus 2010 - 04:42
Pa.:
hoi goede middag zo nu moeten schrijven voor jou,hier nu pas half zeven ,hahaha hopelijke ga deze zonder tegen slaggen door brengen .
erop weer jij.
heb trouwens de groetjes van ineke,en moet zeggen dat hopelijke nu alles wel mee ga zitten ,grtjes pa. want ik mot zo weer .in de slechte zomer weertje hier doeiiiiiiiiiiiii (leuk naam heb trouwens, je mag alleen niet houden hier hoor.!!priscilla is beter. -
26 Augustus 2010 - 20:42
Bianca:
hee meis
Way k*t zeg dat je potomonee is gestolen maar gelukkig heb je alles geblokkeerd! gelukkig heb je je pinpas nog wel,
Veders ben blij dat dat je de draad tog weer opgepakt heb,
leuk dat je het project ook met een nederlands meisje kunt doen is tog wel een stuk makkelijker he als met die duitse meiden,
Meid pas goed opjezelf en dat alles veders goed mag gaan,
Liefs bianca -
27 Augustus 2010 - 08:46
Jac En Dimphy:
Nou Mai..sje dan was dit vast jouw vuurdoop en ga het vanaf nu alleen maar beter!
Veel succes verder en blijf zo positief!