Chaos en Stress! - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Prisilla Rijsbergen - WaarBenJij.nu Chaos en Stress! - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Prisilla Rijsbergen - WaarBenJij.nu

Chaos en Stress!

Door: Priscilla

Blijf op de hoogte en volg Prisilla

23 Augustus 2010 | Vietnam, Hanoi

Hoi,

Vandaag mijn eerste verslagje vanuit het warme Vietnam!

Ten eerste bedankt voor alle berichtjes, smsjes!

De vlucht was lang, maar het viel mijn lang niet tegen. Naast mij was een vrije plek dus ik had lekker veel ruimte. Ook zat ik bij het raam. Het enige wat tegen viel was dat ik niet geslapen heb, de lichten gaan namelijk al heel vroeg uit omdat ze gelijk de tijd van Vietnam aannemen. En toen ik dus eindelijk in slaap aan het vallen was gingen de lampen aan. Het overstappen stelde echt helemaal niks voor.

Toen ik op Hanoi Airport aankwam had ik een flike dip, voelde me eenzaam. Het was daar ook enorm stresse. Hup, hup, geld pinne, hup taxi in. Toen ik op het hotel aankwam bleken de andere drie meiden er niet te zijn, die waren in de stad. Dus toen heb ik even mijn ventje gebeld. Dat hielp erg veel. Na een half uurtje kwam Nele en dat klikte gelijk.

Nadat we allebei een douche hebben genomen zijn we Hanoi ingetrokken. Wat een drukte en choas met het verkeer, dit had ik in de taxi al gemerkt. Ze weten de toeter blindelings te vinden. De straat oversteke gaat me al aardig af. Hihi elke keer stond ik aan de overkant en Nele nog aan de andere kant. Gewoon gaan met die banaan, ze toeteren, maar rijden toch wel om je heen. En de bruidjes zijn echt totaal anders dan in Nederland hihi.

Ik heb later ook Julia leren kenne, samen met Nele, delen we met zijn drieen de kamer. Het is wel lastig om hun duits bij te houden, vooral nu ik nog erg moe ben. Maar als ik dat zeggen schakelen ze over naar engels dat is wel fijn.

Dat was het wel voor vandaag, straks gaan we met de hele club ergens eten. En morgenochtend vertrekke we naar Halong Bay wat super mooi moet zijn!

Liefs

ps ik heb nog geen idee hoe ik er foto's op moet zetten, dus dat ga ik nog uitzoeken

• 23 Augustus 2010 - 09:43

Mau:

Gelukkig dat de vlucht en het overstappen meeviel!!
    Maar nu ben je er eindelijk!!! Wow, cool hoor! En fijn dat je meteen de twee meiden bij je hebt waar je mee op kan trekken.

Nou veel plezier meid!!
    Ik ga btw 3 oktober weg, dus ik loop je net mis ;)

Xje

• 23 Augustus 2010 - 10:08

Je Ma:

Pffff, fijn een berichtje van je te kunnen lezen. Gelukkig dat de vliegreis je al met al is meegevallen. En och, die dip, is weer goed gekomen zie ik wel. Fijn dat Nele dan toch nog redelijk snel er ook was. En moet zeggen, de rest wat ik van je lees klinkt gelukkig erg positief hoor.
    Liefs van mij. xxx

• 23 Augustus 2010 - 10:08

Samantha N:

Hey hey,

Echt super fijn dat de reis goed verlopen is :)

Gelukkig zijn er daar gelijk mensen waar je mee op kan trekken.

Ik ben zeer benieuwd naar de foto's.

Veel plezier daar en ik zie uit naar je reisverslagen :)

Liefs sam

• 23 Augustus 2010 - 10:54

Tessa:

Wat goed om dit te lezen dat t zo is meegevallen. En wat heerlijk dat je t goed kan vinden met die meiden.
    Nu gaat t gewoon écht beginnen! Gaaf hoor! Heel veel plezier! Ik blijf je volgen! En met die foto's komt t vast goed!

Liefst Tessa

• 23 Augustus 2010 - 11:11

Chris .pa:

hoi priscilla heb net je verhaal zitten lezen .
    gelukkige dat al wat kennisse hebt opgedaan,en ja dat moe bent kijk nie zo heel erger van op.
    maar dat opzijne tijd rust neemt in het begin komt dat weer wel op peil.maar ga lekker van geniet daar.grtjes je pa en wij volgen jou zoveel mogelijk van uit hier.grten kus ,ps ben nu beetje aan uitzoeken werkt met koptellefoon dus nog even geduld hoop ik schat doeiiiiiiiiiiiije PA,

• 23 Augustus 2010 - 11:14

-oma:

hoi priscilla
    ben blij te lezen dat alles goed gegaan is

• 23 Augustus 2010 - 11:15

Jojo's En Thijmen:

Hee pris,

Goed om te horen dat je goed bent aangekomen. Tis toch altijd ff spannend. Ook super om te horen dat je het met dee meiden goed kan vinden... en je heb er gratis een lesje Duits bij gekregen zo te horen ;)

Veel plezier verder!

liefs

• 23 Augustus 2010 - 11:51

Pa.:

hoi priscilla geen zorgen meer over de koptellefoon,het nu in hoorde was gewoon nie goed aangesloten,ps morge ga weer werken dus kijk wel elke avond hoor.doei je pa.

• 23 Augustus 2010 - 12:06

Cynthia:

Hoi

Gelukkig dat het overstappen goed ging:)
    En zo te lezen kan je vast wel opschieten met de meiden en vind het aardig dat ze er rekening mee houden als je het duits niet bij kan houden;)

Ik hou je reisverslagen uiteraard bij!

xxxxx liefs je zusje

• 23 Augustus 2010 - 14:41

Jan En Linda :

Fijn om te lezen dat je goed aangekomen bent .En je hebt al snel door hoe je moet oversteken .
    Groetjes .

• 23 Augustus 2010 - 16:15

Ilonka:

Hey hey

zow te lezen heb je goeie vlucht gehad,allen jammer dat je nie veel geslapen heb he, maar je bent er eindelijk. nou meis ik wens je een leuke tyd tegemoet en ik ga alles bij houden

veel plezier

• 23 Augustus 2010 - 16:29

Bianca:

Heey meid wat fijn om te horen dat je goed bent aangekomen,Het is tog een lange reis voor je geweest en erg vermoeiend.Wat leuk dat je die andere meiden al hebt leren kennen
    aleen jammer dat ze duits spreken maar ook fijn dat ze tog ook engels spreken,
    en de foto's die zien we vast nog wel op je website tot je weet hoe t allemaal werkt,

fijne tijd daar meis,'
    en je reisverslagen ga ik cker bij houden,

Liefs Bianca

• 23 Augustus 2010 - 20:09

Anne:

Heey Priscilla,

Klinkt heel herkenbaar, al je verhalen over de drukte van Hanoi enzo! :P Halong Bay is echt even lekker om tot rust te komen, dus dat gaat wel lukken. Over de foto's, daar kan ik je misschien wel mee helpen. Bovenaan je pagina heb je twee tabbladen staan, waarvan ééntje mijn reisdagboek is en nog een andere als het goed is.. Als je naar de rechter gaat, kan je al je instellingen ed veranderen en dan kan je links in je pagina ergens de foto's plaatsen (waar je ook heen moet om je reisverslag te plaatsen). Ik hoop dat het lukt, want ik wil graag de foto's zien! Anders mail je mij maar even. Bedank je moeder maar voor haar lieve/leuke berichtje op mijn pagina, hartstikke lief!

Groetjes en tot snel, Anne

• 26 Augustus 2010 - 19:06

Helma:

Hallo Priscilla
    mooi land he? Ik ben de moeder van Anne. Anne zit de nachtjes af te tellen dat ze naar Vietnam kan komen. Ik hoop dat jullie het gezellig hebben met elkaar.Maar daar ben ik niet bang voor. Geniet lekker van alle mooie dingen die Vietnam te bieden heeft.
    Groetjes van Helma Heynen