Drama Week
Door: Priscilla
Blijf op de hoogte en volg Prisilla
03 Oktober 2010 | Vietnam, Hanoi
Nou deze week niet zo een heel uitgebreid verslag...het zal vanzelf wel duidelijk worden waarom.
Na maandag vrij gehad te hebben, zijn we dinsdag weer aan de slag gegaan. We hadden een doktorsset meegenomen en dit was een groot succes. De kids zijn er de hele dag mee zoet geweest. Ik moest ook nog beter gemaakt worden, erg grappig. Zowel om te spelen als het feit dat ik al vanaf donderdag ziek ben :S
Er was ook een kind in de groep met een fikse snee op zijn hoofd. De vorige avond gebeurd. Een ander jongentje had hem met een houten stok geslagen. Echt super zielig!
Woensdag hebben we niet zo heel veel boeinds gedaan, beetje getekend, geoefent met de was en engels proberen te leren met een meisje. Ik probeer met zoveel mogelijk kinderen wat te ondernemen, als zij dat natuurlijk ook willen.
Nou zoals ik al zei ben ik sinds donderdag ziek. Waarschijnlijk voedselvergifting...daar ben ik dus lekker mee. Nog wel geprobeerd te werken, maar na een uur terug gegaan. En de hele dag met krampen op bed gelegen.
Vrijdag hetzelfde verhaal, alleen dan non-stop naar de wc.
Zaterdag toch maar naar de old quarter gegaan. vooral in het cafe gezeten, omdat ik meer niet trok. Nog wel een heerlijke pedicure gehad. 's avonds waren we uitgenodig bij de vriend van Anne thuis. Zijn vrouw heeft voor ons gekookt. Zo lekker! Ik heb veel te veel gegeten, waarvan ik de consequenties al ervaren heb.
Vandaag dus niet veel meer gedaan, beetje geshopt in de Big C. En nu in een caftje, vanavond maar weer een serieavond houden en dan komt de laatse week eraan. Bizar hoe snel het voorbij gevlogen is!
Zie jullie snel!
03 Oktober 2010 - 08:32
Prisilla Van Rijsbergen:
Oh ja helemaal vergeten te vertellen dat ik vrijdag ging slapen en er ineens iemand aan onze deur stond te trekken. Gelukkig was hij op slot. Jammer genoeg stond hij er daarna voor te kotsen...zo vies! Maar ja wat je al niet meemaakt! -
03 Oktober 2010 - 08:36
Pa :
ook goede morge zeg.
als dit lees,moet nog een bad.....
maar oke'ja priscila jij hebt weer wat door moeten staan lees wel maar hopelijke ga je weer langzaam goed.komt dat er misschien zo lekker voor je kookt is?!
hahhaha ja en wat ga snel (vindt jij)als omkijkt maar dat gaat met alles zo in het leven .
nou hopelijke heb goede vlucht terug, doe alles rustige aan en neem er nog beetje van.trouwens wel erger iemand met stok slaan.maar misschien was wel speelder weg gegaan.nou groetjes van mijn/ineke.....doeiiiiiiiiiiiii.............ps weer mooie foto,s hoor ... -
03 Oktober 2010 - 09:29
Tessa:
Heej,
Ik had t al in je mail gelezen dat je ziek was, echt k*t joh!
Hopen dat t nu weet beter gaat, zodat je optimaal kunt genieten van je laatste week. Jeetje, je hebt er gewoon al 6 weken opzitten. Toen ik een van je eerste berichten las, dacht ik nog: zit ze er nu pas een week, wat gaat dat langzaam! Maar daarna is de tijd echt omgevlogen! Bizar!
Geniet dus extra van deze week en doe nog alles wat je wil doen!!
Liefs Tessa
P.S. Mooie foto's weer! Geeft een mooi beeld van wat je meemaakt. Maar ben blij dat je geen foto hebt van je laatste toevoeging aan je verhaal. ;-) Hihi! Wat smerig zeg! -
03 Oktober 2010 - 09:32
Cynthia:
Hoop dat het nu wat beter met je gaat!
Maar zal wel wat beter gaan aangezien je veel te veel op heb vrijdagavond.
En dat is erg ja elkaar gewoon met een stok slaan:O
Nou geniet nog van je laatste weekje!
En voor je het weet ben je weer Home zo snel gaat het inderdaad.
x -
03 Oktober 2010 - 10:06
Michel,Janneke,Lonne:
Super vervelend dat je jezelf zo ziek voelt!
Nu maar hopen dat dit zo weer over is.
En dan die gek die voor jullie deur heeft over staan geven....
Wie ruimt dat nou weer op he!?
Wat een belevenissen weer!!
Nou nog een fijne week toegewenst en we zijn zeker weer blij als we je weer thuis bent hoor!
Veel lieve groetjes van ons. -
03 Oktober 2010 - 11:31
Hey Meid
Ik heb weer eens uitgebreidt je verslag gelezen,Jammer joh dat je nog ziek bent geweest das nie zow mooi,Gelukkig voel je je eigen weer wat beter, je heb weer mooie foto,s er op staan echt cool,jaja je laatste weer is aan gebroke he nog effe geniete van alle leuke dingen die je nog gaat doen. en hopelijk wordt je nie meer ziek, Ik wens je nog een fijne tyd en geniet er nog maar effe van want voor je het weet zit je weer in het vliegtuid terug naar nl. dikke kuzz Ilonka -
03 Oktober 2010 - 11:31
03 Oktober 2010 - 11:37
04 Oktober 2010 - 08:36
Jojo's En Thijmen:
Hee Pris,
Hoe is het nu met jou? Hopelijk voel je je weer wat beter. Gert vertelde het gisteren.
Hopelijk ben je een beetje opgeknapt voordat je gaat vliegen.
Goede reis terug en probeer ook nog wat te genieten, maar volgens mij lukt het je toch nog wel een beetje (pedicure enzo...)
liefs -
05 Oktober 2010 - 10:07
Tessa:
Een hele dikke knuffel van mij!
Gewoon omdat ik even aan je moest denken!
Komt goed, hou vol!!! En GENIET!
Tot snel!!
xxx Tessa -
05 Oktober 2010 - 15:28
Pa:
nou paar daggie,s dochter,en kan ik je weer omarmen .
je pa....alvast goede reis terug,doe rustige aan je hebt de tijd!!!!
je pa...............